Vi mødte hinanden i 1992 om bord på containerskibet Laura Mærsk. Henrik var overstyrmand og Tinna påmønstrede som førstestyrmand. Man kan roligt sige, at det var kærlighed ved første blik, og vi har været sammen stort set uafbrudt lige siden.

Astrologien var på dagsordenen fra starten. Tinna vidste en del om emnet, og Henrik, hovedkulds forelsket, var villig til at lade som om, han troede på hvad som helst. Som de fleste andre mennesker havde han ellers en indgroet skepsis overfor den slags ”overtro”, men i længden var det ikke muligt at bortforklare alle de sammenhænge, som Tinna kunne beskrive og forklare på helt nye måder. Astrologien passede og ramte rigtigt på alt for mange områder til at det kunne være en tilfældighed.

Tinna blev gravid, og vi gik i land i 1995 efter at have arbejdet sammen på adskillige Mærskskibe i fart over hele verden. Vi flyttede umiddelbart efter til Singapore, hvor Henrik var blevet tilbudt et job hos Maersk Line, og hvor vores datter blev født senere samme år.

Sideløbende med karrieren i shipping har vi beskæftiget os med astrologi næsten hver eneste dag. Vi har uddannet os hos The Faculty of Astrological Studies og har begge opnået deres diplom, en af de mest anerkendte udmærkelser indenfor den globale astrologiske verden. 

I løbet af årene har vi haft utallige klienter og holdt mange foredrag i forskellige sammenhænge. Interessen har været overvældende og synes blot at vokse hele tiden. Det er der naturligvis en god grund til, nemlig at astrologien er et uovetruffent værktøj til at analysere mennesker i alle sammenhænge, ligesom både firmaer, finanser, hele lande og tidens politiske udvikling og meget andet kan underkastes tilsvarende analyser.

Siden 1995 har Henrik bestridt adskillige ledende stillinger i Asien, Vestafrika og i Danmark i firmaer som A.P. Møller-Mærsk, Thome Ship Management og The China Navigation Company, en del af den omfattende Swire-gruppe. De sidste fem år i HR-stillinger med blandt andet stort fokus på personlighedsanalyser som for eksempel Predictive Index (PI), Thomas PPA (Henrik er certificeret udøver i begge) og FIRO-B. Og lad os bare være ærlige; ingen af disse meget anvendte analyseværktøjer kan måle sig med et horoskop. Der er intet i vejen med psykometriske analyser, men horoskopet leverer alt det, disse metoder leverer, og derudover så meget mere. Det enkelte menneskes, drømme, potentialer, interesser, skyggesider og inderste frygt. Med andre ord, det enkelte menneskes hele fortælling. Horoskopet sætter tingene ind i en større sammenhæng i flere dimensioner, hvor tidsperspektivet vel nok er det mest fascinerende. Altså, hvornår vil det være mest fordelagtigt at gøre dette eller hint. Det er ikke som at kigge i en krystalkugle, men mere i retning af en vejrudsigt, hvor en stor mængde data sammenholdes og fortolkes og man kommer frem til en prognose. Intet andet psykologisk værktøj kan frembringe noget tilsvarende.

Vi beskæftiger os nu med astrologien på fuld tid og kombinerer det med de mange års erhvervserfaring på en måde meget få andre er i stand til. Vi er flyttet tilbage til Danmark og har base i København.

Vores datter endte med at uddanne sig til astrofysiker, så noget må være smittet af.

 

Kontakt os