Foredrag

Har astrologi noget at byde på i en moderne verden? Ja, i høj grad.
Vi uddyber hvorfor i løbet af et 2-timers foredrag, hvor vi kommer vidt omkring: sport, personlighedsanalyser, musik, teamdynamik, film, skuespillere, filosofi, religion, psykologi, kvantefysik og meget mere.
Det er formidling på højt niveau med (meget) skarp kant.
Astrologi er verdens ældste analyseværktøj. Efter mange års delvis glemsel er den nu tilbage med fornyet kraft og vitalitet over hele verden. Båret frem af en ny generation med alle antenner ude og af et erhvervsliv, der erkender, at der er noget om snakken.
Pris: Kr. 3.600 for et 2-timers foredrag.
Har I kun en time eller mindre til rådighed, finder vi ud af det.
Har I særlige ønsker om emner, I gerne vil høre mere om, finder vi også ud af det.
Skriv eller ring og hør nærmere. Vi kommer over hele landet.

 


Kontakt

Gruppedynamik

Er der knas i samarbejdet? Synes medarbejderne, at deres kompetencer bliver anvendt forkert, og at de kunne levere og trives meget bedre, hvis de fik andre opgaver? Skal det helt rigtige hold sammensættes til en specifik opgave eller et specifikt projekt?
Alle disse spørgsmål, og mange flere, kan besvares ved hjælp af astrologi og nogle helt nyudviklede metoder. Det er den mest effektive metode til at blotlægge de dybereliggende årsager til, at et team fungerer optimalt. Eller ikke gør det.
Men ikke nok med det. Astrologien leverer også svarene på, hvad der kan gøres for at rette op på situationen. Endeligt kan astrologien noget, som ingen andre metoder kan hamle op med, nemlig hjælpe med til at afgøre, hvornår tiden er moden til at foretage hvilke ændringer.
Vi har flere forskellige tilbud: en 3-timers workshop, der identificerer de overordnede dynamikker i en afdeling eller et mindre team. Et 2-3 dages seminar/workshop, hvor vi går dybere ned i årsager og mulige løsninger. Længerevarende forløb med fokus på udvikling af de enkelte medarbejdere og optimering af teamet, afdelingen eller hele firmaet.
Skriv eller ring og hør nærmere og få et tilbud, der matcher jeres behov.


Kontakt

Personlig konsultation

Savner du det store søkort at navigere efter i livet? Et kompas at styre efter? Har du behov for at vide mere om dig selv og få nye vinkler på din nuværende situation?

I så fald er du ikke alene. Vi står mere og mere isoleret med den store opgave, det er at danne vores egen identitet. Vi føler os ofte alene om at skabe den. Det er hårdt arbejde, og mange kan godt bruge en hjælpende hånd.

Lær dig selv at kende på en helt ny og mere autentisk måde ved hjælp af en personlig konsultation med en professionel astrolog, og lær samtidig noget om dine medmennesker og deres reaktioner og opførsel.

Drejer det sig om dit parforhold? Din jobsituation? En flytning eller køb af fast ejendom? Der er næsten ingen grænser for hvad et horoskop kan fortælle, og derfor er det vigtigt, at du har gjort dig klart, hvad du forventer at få ud af en konsultation. Ved at afgrænse og definere fokusområderne til maksimalt to eller tre, får man tid til at gå mere i dybden under en første konsultation.

Et kort livsresumé og det nøjagtige fødselstidspunkt og fødested giver det bedste udgangspunkt for en frugtbar samtale. Er det nøjagtige tidspunkt ikke tilgængeligt*, kan vi stadig gennemføre en konsultation, som blot bliver mindre konkret. Den vil  dog stadig være meget oplysende og værdifuld.

Kontakt os for særlige ønsker og hvis du har spørgsmål generelt.


Kontakt

VI TILBYDER NU ALLE VORES SERVICES ONLINE. KONTAKT OS FOR NÆRMERE OPLYSNINGER.

Hvad er det allervigtigste for alle mennesker – og dermed også for medarbejderne i et hvilket som helst firma?

Det er relationer. Relationer til kolleger, relationer til chefer og underordnede, relationer til familie og relationer til venner.

Menneskelige relationer trumfer alle andre omstændigheder på en hvilken som helst arbejdsplads og er helt afgørende for medarbejdernes trivsel og for afdelingens og firmaets succes.

Vi kan hjælpe firmaer og den enkelte medarbejder med at optimere disse relationer og få et team til at fungere bedst muligt til glæde for alle. Via workshops, kurser og teambuilding. Alt sammen baseret på moderne astrologi.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller book et underholdende foredrag, der med garanti vil give tilhørerne noget at tænke over.

Læs mere

Astrologi er verdens ældste analyseværktøj, der beskæftiger sig med mennesker, deres personlighed og deres indbyrdes relationer. Med mere end 3000 år på bagen er der intet der tyder på, at den er forældet. Tværtimod, den har vist sig særdeles livskraftig og har evnet at følge med tiden. Således også nu, hvor astrologi oplever en kraftig opblomstring over hele verden, især hos de yngre generationer. Det er nok fordi, der er noget om snakken.

Alt eksisterende er underlagt de samme evigtgyldige regler om rytmer, sammenhænge og tidscykler. Siden tidernes morgen har mennesker studeret himmellegemerne og indrettet sig efter dem. Selv ikke det mest moderne og civiliserede samfund kan se bort fra solens og månens indflydelse. Det forholder sig på samme måde med de øvrige planeter, blot knap så åbenlyst. Når alle elementer og faktorer sammenholdes, får man et enestående indblik i sammenhænge, dynamik og tidsperspektivet. Fortolkningen af denne sammenhæng er den mest elementære definition af astrologi.

Der er meget langt til et ugebladshoroskop og til de populære, og billige, computergenererede ”analyser”. Der skal et levende menneske, en uddannet astrolog, til at tolke et horoskop, og man skal huske på, at der findes i omegnen af 8 milliarder forskellige horoskoper for mennesker. Et til hver af os på hele jordkloden.

Simple inddelinger som introvert/ekstrovert kan ikke stå alene. De indgår som enkeltelementer også i et horoskop, men horoskopet beskriver meget mere. Der er nærmest uendeligt meget information i et horoskop, og derfor kan man ikke forvente, at astrologen kan eller skal ”gætte” hvilket ”stjernetegn” et menneske ”er”, og hvad dette menneske kan forvente sig af fremtiden. En astrologisk analyse er kompleks, og det kræver både tid, faglig dygtighed og erfaring at fremstille den og få den formidlet på en måde, som bibringer klienten en dybere forståelse af både sig selv og andre. Vi har ikke svaret på alt, men sammen kan vi komme et meget langt stykke af vejen.

Spokespeople

Vores workshop med Bisbo Advisory var både spændende og fik teamet til at åbne op overfor hinanden. Det resulterede i at vi fik en helt anden forståelse for både dynamikken i firmaet og for hvordan vi supplerer med de enkel...
Læs mere
X

Spokespeople

Vores workshop med Bisbo Advisory var både spændende og fik teamet til at åbne op overfor hinanden. Det resulterede i at vi fik en helt anden forståelse for både dynamikken i firmaet og for hvordan vi supplerer med de enkelte personligheder og færdigheder. Jeg kan klart anbefale Bisbo Advisory til alle firmaer der ikke er bange for at tænke ude af boksen og skabe en spændende arbejdsplads. - Spokespeople

Green-Jakobsen

Den 24. Maj 2019 havde Green-Jakobsen engageret Bisbo Advisory til at forestå en 1-dags workshop for vores medarbejdere i København. Workshoppens formål var at analysere og diskutere gruppens styrker og svagheder. Forud for w...
Læs mere
X

Green-Jakobsen

Den 24. Maj 2019 havde Green-Jakobsen engageret Bisbo Advisory til at forestå en 1-dags workshop for vores medarbejdere i København. Workshoppens formål var at analysere og diskutere gruppens styrker og svagheder. Forud for workshoppen havde Henrik og Tinna bedt om deltagernes personlige data, og de var derfor velforberedte. Lad det være sagt med det samme – vi havde en fantastisk dag med masser af grin, refleksioner og relevans. Analysen var både tankevækkende og på mange områder både præcis og lærerig. De er begge meget vidende og velorienterede, men vigtigst af alt besidder de evnen til at engagere mennesker i livlige og tankevækkende diskussioner. Efter workshoppen har vores omfattende og indholdsrige diskussioner internt på kontoret vist, at dagen virkelig har givet os noget, og jeg kan derfor kun give Henrik og Tinna mine bedste anbefalinger.   Erik Green Partner og administrerende direktør Juni 2019

Familiearrangement

I 2019 lagde Tinna og Henrik et familiehoroskop for min hustru og undertegnede, vores tre voksne børn og vores svigerdatter. Inden da, var vores kendskab til astrologiens verden noget perifer, så indledningsvis fik vi en k...
Læs mere
X

Familiearrangement

I 2019 lagde Tinna og Henrik et familiehoroskop for min hustru og undertegnede, vores tre voksne børn og vores svigerdatter. Inden da, var vores kendskab til astrologiens verden noget perifer, så indledningsvis fik vi en kort gennemgang udi det astrologiske, historien bag, hvad man kunne bruge et horoskop til, hvad man ikke kunne bruge det til, osv. Det hele blev formidlet på en humoristisk og afslappet facon, og blev dermed en fin indledning til den næste del af arrangementet, som handlede om vores respektive fødselshoroskoper. Efter tur lagde Tinna og Henrik korte anonymiserede beskrivelser af hver af os op på projektoren, hvorefter en munter og livlig debat fulgte om hvem det nu mon kunne være der skulle frem i rampelyset. Nogen profiler gættede vi med det samme, andre undrede vi os over, men her evnede Tinna og Henrik at stille supplerende spørgsmål som fik os rettet ind og fik os til at anskue vores profiler fra nye og alternative synsvinkler. Min hustru, som jeg gennem 40 års lykkeligt samliv har lært at kende som et varmt og kærligt menneske, blev f.eks. karakteriseret som værende en løve som man skal passe på ikke at træde over tæerne, hvilket var svært for os alle at genkende, men da Henrik spurgte om det eventuelt kunne handle om en løve mor der passede på sin flok for enhver pris, sad vi alle sammen og smilede mens vi nikkede eftertænksomt. Dette ’familie horoskop arrangement’ gav os nye indsigter om os selv og hinanden, samtidig med at vi havde det sjovt og underholdende. En stor cadeau til Bisbo Advisory som jeg hermed giver mine bedste anbefalinger.   Bjarke Jakobsen