Familiearrangement

I 2019 lagde Tinna og Henrik et familiehoroskop for min hustru og undertegnede, vores tre voksne børn og vores svigerdatter.

Inden da, var vores kendskab til astrologiens verden noget perifer, så indledningsvis fik vi en kort gennemgang udi det astrologiske, historien bag, hvad man kunne bruge et horoskop til, hvad man ikke kunne bruge det til, osv. Det hele blev formidlet på en humoristisk og afslappet facon, og blev dermed en fin indledning til den næste del af arrangementet, som handlede om vores respektive fødselshoroskoper.

Efter tur lagde Tinna og Henrik korte anonymiserede beskrivelser af hver af os op på projektoren, hvorefter en munter og livlig debat fulgte om hvem det nu mon kunne være der skulle frem i rampelyset. Nogen profiler gættede vi med det samme, andre undrede vi os over, men her evnede Tinna og Henrik at stille supplerende spørgsmål som fik os rettet ind og fik os til at anskue vores profiler fra nye og alternative synsvinkler.

Min hustru, som jeg gennem 40 års lykkeligt samliv har lært at kende som et varmt og kærligt menneske, blev f.eks. karakteriseret som værende en løve som man skal passe på ikke at træde over tæerne, hvilket var svært for os alle at genkende, men da Henrik spurgte om det eventuelt kunne handle om en løve mor der passede på sin flok for enhver pris, sad vi alle sammen og smilede mens vi nikkede eftertænksomt.

Dette ’familie horoskop arrangement’ gav os nye indsigter om os selv og hinanden, samtidig med at vi havde det sjovt og underholdende.

En stor cadeau til Bisbo Advisory som jeg hermed giver mine bedste anbefalinger.

 

Bjarke Jakobsen